Hapšenje G. Kneževića 2.deo

Dragi moji, drage moje,

vidim da nije bilo značajnijih komentara na ovaj text, odnosno na moje pitanje da li neko zna više o ovom , ali hajde izneću neke kompromitujuće detalje ovog događaja, pa je svaka sličnost sa stvarnim ličnostima i događajima namerna.              unutar-stranačka politička borba je naj suroviji vid političke borbe                    Vratimo se malo u prošlost, tačnije u 2004., kada dolazi do moralnog posrnuća jedne stranke. Setimo se afere Bodrum, zamene poslaničkih kartica, krađe prilikom skupš.glasanja, ministarkinih duplex vikendica i tako dalje...  razlog posrnuća???   pa možda nedostatak lidera, čista pohlepa ili samo makevelijalizam na delu. Na čelu tih dešavanja stoji dosta ljudi, ali jedan prednjači iako je po snazi daleko manji od ostalih. reč je o bivšem šefu poslaničkog kluba i sadašnjem predsedniku IV AP Vojvodina, i to u drugom mandatu.  Posle toga dolazi i logična smena vlasti, stranačka skupština i izbor novog predsednika stranke. Stari odlazi u ilegalu sa svojim ljudima, kako bi se bavio aktivnostima u nevladinom sektoru, ali neki i ostaju.     ali kako, zar nije došo do promene u stranci i početka njenog čišćenja??      čekaj....    Svaka stranka ima i svoj pokrajinski odbor, njegovo raspuštanje bi bio skandal, polako.         S obzirom da u tom pokrajinskom odboru ima dve suprotstavljene struje, neka jača pobedi.        Predpostavljam da pogađate o kojim se strujama radi odnosno ko vodi te struje??? hajde otkriću da je na jednoj uhapšeni G Knežević. 

nastaviće se...

Hapšenje Gorana Kneževića

Hvala svima koji su dali komentar na početno predstavljanje! Izvinite što nismo odgovarali na komentare i postavili neke konkretne teme, ali mene lično je iznenadila gore navedena vest. Gorana Kneževića sam prošle godine upoznao u njegovom kabinetu. Mogu slobodno reći da je ostavio utisak na mene, sada trenutno nije ni bitno kakav, ali hajde pohvalio bih njegov tim. Tim je izuzetno mlad i ima veliku slobodu, nadasve onu kreativnu. Zanima me da li neko zna više o ovom događaju iz prve ruke, pošto ja znam, ali bih hteo na blogu da popričam sa sličnim. Slobodni su komentari svih vrsta, ali suzdržimo se od banalnosti. U krajnjoj liniji otvoreno ću reći šta je pozadina hapšenja, mada će i to procureti po nekim užim krugovima, pa će tek kasnije doći do Kurira, Blica, pravde... Naravno ne pada mi na pamet da nekog branim u ovom sukobu ISTOMIŠLJENIKA. pozdrav

Introduction-Invitation

Pozdrav svima, (svima onima koji aktivno ili pasivno učestvuju u političkom životu Srbije), a pošto nas kao takvih ima dosta u ovoj zemlji, zeleli bismo da na ovom mestu otvorimo one političke teme i praktične mere koje bi makar nekom od nas koristile. Zvuči pretenciozno?! Pa dobro, možda i jeste, ali ne zaboravimo da je ova zemlja vrlo mala, tj. da snaga informacije, podataka, udruživanja u toj istoj zemlji može biti izuzetno velika. Na ovom blogu će raditi grupa mladih, pa recimo, nezavisnih političara sa širokim spektrom znanja, odnosno različitog obrazovnog profila. Naravno, sve to u želji da uključimo i TEBE,izazivajući pažnju, reakciju i možda praktičnu primenu, jer niko od nas ne želi da bude žrtva, nemi i bespomoćni posmatrač društveno-političkog života, u krajnjoj liniji POLITIKANT. Budimo tehnokrate, svesni situacije i mogućnosti i na kraju jedan kliše, BUDIMO POLiTIČKI KOREKTNI !!!